Rugbystele clujence sunt vicecampioane naționale pentru a 5-a oară consecutiv

Echipa de rugby feminin a Universității Cluj a obținut sâmbătă, 7 noiembrie, la turneul de la Pașcani, titlul de vicecampioană a României, pentru a cincea oară consecutiv.

u cluj rugby feminin vicecampioana nationala

Trofeul campionatului a mers la CS Politehnica Iași, iar CS Agronomia București a terminat Campionatul Național de Rugby în 7 feminin pe poziția a treia a podiumului.

„Am depins de rezultatul dintre Agronomia și Iași, iar dacă bucureștencele au pierdut, am ales să introduc în teren sportivele care au evoluat mai puțin pe durata campionatului pentru a le da încredere. Fetele au făcut un meci frumos cu Iașiul reușind să țină tabela albă timp de o repriză, după care oboseala de la sfârșitul campionatului și-a spus cuvântul. Se simte lipsa unui lot lărgit de jucătoare și pe viitor dorim să remediem această problemă. Ne pare rău pentru sportivele care s-au accidentat în acest sezon: Georgeta Budălăcean, Linda Matei și Alina Dincă”, a declarat Sergiu Pop, antrenorul secției de rugby feminin a Universității Cluj.

Pentru rugbystele universitare urmează Cupa României, programată la sfârșitul acestei săptămâni, pe 14 noiembrie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

De cealaltă parte, rugbyștii echipei „U” Prodvinalco au ratat accederea în semifinalele SuperLigii CEC Bank, după ce au pierdut sâmbătă pe terenul celor de la CSA Steaua București, cu scorul de 8 la 48. Pentru rugbyștii pregătiți de cuplul Bogdan Bălan – Horia Hâmpea, urmează două meciuri (tur-retur) cu Dinamo București pentru stabilirea locurilor 5 și 6 în clasamentul SuperLigii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.