Echipa InfoTrafic, la a șaptea ediție Swimathon Cluj!

InfoTrafic a participat pentru a cincea oară la Swimathon, evenimentul de strângere de fonduri organizat de Fundaţia Comunitară Cluj. Echipa InfoTrafic, formată din Dan Chiuzbăian şi Andrei Ţarcă, a înotat într-o oră 55 de lungimi de bazin şi a mobilizat până acum 5.000 de lei, iar echipa Cloud Troopers, care s-a alăturat proiectului nostru, a reuşit să parcurgă 58 de lungimi de bazin.

Roxana si inotatorii

Obiectivul nostru este să strângem 8.000 de lei, pentru ca Roxana Todea, o adolescentă cu rezultate foarte bune la şcoală, care provine dintr-o familie modestă, să îşi poată continua studiile fără griji materiale. Povestea Roxanei, pe larg, o puteţi găsi pe site-ul nostru, swimathon.infotrafic.biz.

Cei peste 275 de înotători intraţi în cursa Swimathon Cluj 2015 au parcurs împreună 8.109 de lungimi de bazin, echivalentul a peste 162 de kilometri, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a evenimentului. Mai mult de 600 de susţinători au contribuit la mobilizarea a peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânşi direct la faţa locului.

Organizat de Fundaţia Comunitară Cluj, evenimentul dedicat strângerii de fonduri pentru cauzele comunităţii a atras peste 1.000 de participanţi într-o singură zi – înotători, prieteni, susţinători şi spectatori.

Cea de-a şaptea ediţie Swimathon a avut loc sâmbătă, 11 iulie 2015, la Complexul de Nataţie „Universitas” al Universităţii „Babeş-Bolyai”. Campania de strângere de fonduri continuă până în data de 17 august 2015, urmând ca în septembrie să fie acordate finanţările pentru proiectele participante, în funcţie de sumele strânse.

Vedeţi pe site-ul nostru, swimathon.infotrafic.biz, modalităţile în care ne puteţi susţine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.