eClujeanul, singura publicație din Cluj acreditată la o finală de UEFA Champions League!

eClujeanul este singura publicație din județul Cluj care a fost acreditată la marea finală UEFA Women’s Champions League de la Budapesta, acolo unde va fi reprezentată de fotograful profesionist Gábor István-Gábor, în calitate de foto-reporter.

Ultimul act al celei mai importante competiții inter-cluburi din lume la fotbal feminin va avea loc sâmbătă, 18 mai, de la 19:00 (Ora României), pe stadionul Ferencvárosi Torna Club, între cele mai puternice formații la ora actuală, FC Barcelona și Olympique Lyon.

În semifinalele competiției, Barcelona a trecut de Bayern Munchen, cu scorul de 2-0 la general, iar Lyon s-a impus în „dubla” cu Chelsea 3-2 (2-1 în tur, 1-1 în retur).

O altă premieră istorică pentru arbitrajul românesc, Petruţa Iugulescu a fost delegată de către UEFA să oficieze finala de la Budapesta, la tușă, și va face parte dintr-o brigadă condusă de Anastasia Pustovoitova din Rusia.

De asemenea, în această vară, Petruţa Iugulescu împreună cu Mihaela Ţepuşă vor fi prezente la Campionatul Mondial de fotbal feminin, care se va disputa în Franţa în perioada 7 iunie – 7 iulie. Oraşele care vor găzdui partide sunt Grenoble, Le Havre, Lyon, Montpellier, Nice, Paris, Reims, Rennes şi Valenciennes.

Biletele pot fi cumpărate accesând acest LINK, la următoarele prețuri:

Tribune: Adulți: 1,000 HUF (€3.13)
Copii sub 16 ani: 700 HUF (€2.20)
Persoane cu handicap: GRATUIT (1,000 HUF pentru companion)

Peluze:
Adulți: 700 HUF (€2.20)
Copii sub 16 ani: 500 HUF (€1.55)

Anul viitor ultimul act al UEFA Women’s Champions League va avea loc la Viena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.