Ediția a 4-a a târgului de mobilă și decorațiuni interioare Art Deco Mob, în acest week-end la Polus Center (P)

Târgul de Mobilă și Decorațiuni Interioare – Art Deco Mob revine weekendul acesta la Polus Center. Aici, clienții centrului comercial vor putea găsi cele mai bune oferte pentru achiziționarea de articole de mobilier și vor primi consultanță de specialitate din partea expozanților prezenți la eveniment.

Targ_ArtDecoMob_Arhiva2014_3

În perioada 16-18 octombrie, clujenii vor fi întâmpinați la Polus Center cu cele mai bune oferte pentru achiziționarea de articole de mobilier și decorațiuni interioare.

Cea de-a 4-a ediție a târgului Art Deco Mob reunește expozanți ce vor prezenta articole de mobilier pentru dormitoare, camere de zi, sufragerii, camere de tineret, bucătării, mobilier pentru saloane și holuri, mobilier tapițat, sau chiar mobilier antic.

În cadrul târgului vor fi prezenți mai mulți expozanți printre care: Rox Mobil, Apolo Livada, Analuc Serv, Studio Maison, Swerom, Casa Augustin, Antal, Galery Furniture, Sic Nrg, Kalenda, Prestige Transilvania.

Evenimentul va avea loc în zona de food court a centrului comercial.

One thought on “Ediția a 4-a a târgului de mobilă și decorațiuni interioare Art Deco Mob, în acest week-end la Polus Center (P)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.