Cupa Clujului la atelaje canine „de uscat”, ediția a 2-a, are loc în acest week-end, în Parcul Central

A doua ediție a concursului de atelaje canine „de uscat” organizată în Parcul Central din Cluj-Napoca va avea loc în acest week-end, 17-18 octombrie 2015.

cupa clujului atelaje canine bannerConcursul se desfăşoară în două manşe, clasamentul final se stabileşte însumând timpii din cele două manşe.

Un echipaj care se înscrie la competiţie participă în toate manşele şi nu se poate înscrie doar pentru o etapă a concursului.

Orice câine înscris în concurs poate participa doar la una dintre categoriile cart/rig race, bikejoring sau scooter și eventual la canicross.

Un echipaj care se înscrie la competiţie participă în toate manşele şi nu se poate înscrie doar pentru o etapă a concursului.

O echipă îşi poate schimba categoria de participare numai cu acordul comisarului de cursă şi al medicului veterinar, dacă sunt câinii bolnavi. Echipa va participa în ambele manşe în categoria nou aprobată.

Concurentul care se înscrie la concurs trebuie să respecte regulamentul concursului. Acordul concurentului se certifică prin semnarea fişei de înscriere.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.