Ediția a X-a a European BEST Engineering Competition la UTCN

Organizația Studențească Europeană BEST din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, lansează în perioada 21-22 noiembrie 2014 o nouă provocare pentru studenții universității – a X-a ediție a competiției inginerești EBEC (European BEST Engineering Competition).

best cluj napoca

Concursul se desfășoară în 23 de țări din Europa și reunește peste 5000 de studenți de la 83 de universități cu profil tehnic. Ediția locală de anul acesta este formată din 2 probe: Case Study și Team Design, la care vor participa echipe formate din câte 4 studenți.

Proba „Case Study” propune spre soluționare o situație de criză ce necesită cele mai bune strategii de rezolvare. Echipele care vor susține cele mai fiabile planuri și cele mai bune soluții vor fi declarate câștigătoare.

Secțiunea „Team Design” este susținută de EMERSON și are ca scop realizarea unui prototip care îndeplinește anumite condiții de rezistență, stabilitate și mobilitate. În final, echipele vor trebui să convingă prin argumente și prezentări juriul competiției.

Câştigătorii Case Study și Team Design se vor califica la etapa regională EBEC care va avea loc la Brașov, unde vor concura cu câştigătorii etapelor locale din Bucureşti, Braşov, Chişinău, Iaşi și Timişoara. Cei care vor ieşi învingători în urma acestei competiții, vor reprezenta România la faza europeană organizată în Portugalia, la Porto, unde vor întâlni participanţi din toată Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.