Elena Udrea a fost vedeta principală la Zilele Orașului Turda

Primarul Emil Boc s-a ținut de promisiune și o sprijină pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, în ciuda solicitărilor de demisie pe care le primește din partea liderilor PDL, inclusiv președintele Vasile Blaga.

Deși campania electorală nu a început încă oficial, „blonda” PMP-ului a furat startul și a făcut, sâmbătă, o tradițională baie de mulțime la Zilele municipiului Turda, avându-l alături pe Emil Boc, europarlamentarul Daniel Buda și alți membri PMP.

Elena Udrea a vizitat a vizitat fabrica „Turdeana”, Salina Turda și a luat parte la evenimentele din piața publică „1 Decembrie 1918”

Marea surpriză a fost apariția liberalului Mihai Seplecan, care după ce a rămas fără funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean are mai mult timp liber. Acesta nu a ratat ocazia să își facă o poză cu Udrea, cea care a fost atracția zilei, a dat autografe, și-a făcut poze cu căței și selfie-uri cu turdenii veniți la sărbătoarea din centrul orașului.

mihai seplecan si udrea

PNȚCD o susține pe Udrea la alegerile prezidențiale

În calitate de lider, Elena Udrea a semnat astăzi un acord de alianță politică între PMP și PNȚCD, care le va permite celor două partide să candideze împreună la alegerile locale și parlamentare din 2016.

„Am încredere că ne vom aminti de ziua de astăzi peste ani ca un moment important în istoria politică a României. Din două perspective:
1. Cu siguranţă, având în spate si sprijinul unui partid istoric aşa cum este PNŢCD, îmi va fi mai uşor să câştig alegerile prezidenţiale din acest an. După aproape 20 de ani, se vor afla într-o alianţă electorală care susţine un viitor şef de stat.
2. Este momentul în care PNŢCD, o formaţiune cu o istorie extrem de bogată, iese dintr-un con de umbră şi se întoarce la a fi un partid extrem de important pe scena politică românească”, a precizat Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.