Social-democrații clujeni au omenit pensionarii cu gulaș și bere la Hoia

Grătarele au sfârâit și mirosul de gulaș a acaparat pădurea Hoia astăzi, lângă prima scenă, în cadrul unei ieșiri la iarbă verde organizată de social-democrații clujeni pentru susținerea lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie.

psd cluj iarba verde hoia

Câteva sute de persoane, majoritatea pensionari, au luat cu asalt Hoia încă de la primele ore ale dimineții, pregătiți de o ieșire adevărată la iarbă verde, cu scaune și mese pliabile, pături și multă voie bună. PSD Cluj i-a omenit cu gulaș, grătare, bere și apă, iar la final, după discursurile Aureliei Cristea și Remus Lăpușan, boxele au răsunat de muzică populară, iar un pensionar mai energic nu s-a sfiit și a invitat-o la dans chiar pe Aurelia Cristea.

Toată suflarea partidului a luat parte la eveniment, dintre care îi amintim pe: deputatul Cornel Itu, Gabriel Oniga, Teodor Pușcaș, Ioan Oleleu sau Horia Nasra.

„Este frumos când ești aproape de prietenii și colegii din organizație, și la bine și la rău, însă este și mai plăcut să constați că împreună susținem un proiect politic necesar României, un președinte util societății, mândru că este român, corect și imparțial, un partener al societății, care aplanează conflictele și identifică căi de dialog”, a postat Aurelia Cristea pe facebook despre ieșirea la iarbă verde de astăzi.

„Astăzi, alături de colegii social-democrați din Cluj-Napoca ne-am propus astăzi să punem umărul la finalizarea unui deceniu de ură și dezbinare națională promovate de președintele ilegitim din Palatul Cotroceni. Împreună suntem mai puternici, mai uniți și încrezători în proiectul unei Românii decente și prospere economic, cu Victor Ponta președinte!, a fost mesajul președintelui Remus Lăpușan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.