Elevii cu media 10 la examenul de Admitere, premiati de CJ Cluj cu 2000 lei

foto opiniatimisoarei.ro

Elevii care au obtinut media 10 la examenul de admitere in liceu, dar şi cei care au obţinut nota maximă la bacalaureat, vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean din Cluj.

În total vor fi premiaţi 15 elevi care au obţinut media 10 la admitere în clasa a IX-a şi alţi nouă care au obţinut nota maximă la bacalaureat. Fiecare dintre aceştia urmează să primească o sumă de bani, 2.000 de lei, bani ce vin din bugetul general propriu al Consiliului Judeţean.

„Având în vedere faptul că s-au încheiat examenele pentru absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a iar rezultatele obţinute de către elevii din şcolile clujene situează judeţul Cluj pe locul al doilea pe ţară ca rată de promovabilitate a examenului de bacalaureat, Consiliul Judeţean Cluj doreşte să premieze elevii cu rezultate deosebite”, arată instituţia într-un proiect de hotărâre ce va fi analizat în şedinţa ordinară a deliberativului de săptămâna viitoare.

„Astfel, un număr de 15 elevi au obţinut media 10,00 pentru admiterea în clasa a IX-a ca urmare a mediei aritmetice dintre notele de la testele naţionale şi media generală a anilor de studii şi un număr de 9 elevi au obţinut media 10,00 în urma probelor susţinute în cadrul examenului de bacalaureat. Aceşti elevi urmează să fie premiaţi de către Consiliul Judeţean Cluj cu suma de 2.000 lei fiecare. Costurile aferente premierii vor fi acoperite din bugetul general propriu al Consiliului Judeţean Cluj pe anul 2013”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.