Elevii de „10” din Cluj-Napoca la Bacalaureat și Evaluare Națională, premiați de Emil Boc cu o diplomă, flori și bani – FOTO

Primăria Cluj-Napoca a organizat miercuri, 1 septembrie, în Sala de Sticlă, festivitatea de premiere a elevilor clujeni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Astfel, 14 elevi au luat media „10” în sesiunea din iunie 2021 a examenului de Evaluare Națională, iar 2 elevi au obținut nota maximă la Bacalareat.

De asemenea, 29 de profesori au fost premiați în cadrul acestei ceremonii.

Am avut din nou plăcerea de a premia elevii clujeni merituoși care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

În sesiunea iunie 2021, 14 elevi au reușit să obțină media 10 la examenul de evaluare națională, în timp ce doi elevi au reușit această performanță la examenul de bacalaureat.

De asemenea, au fost premiați și cei 29 de profesori care i-au pregătit pe elevi în vederea obținerii acestor rezultate deosebite„, a declarat Boc.

Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui elev și profesorilor îndrumători un premiu simbolic format din: 1000 lei, o diplomă și un buchet de flori.

La sesiunea din această vară, elevii care au obținut nota maximă la Bacalaureat au studiat la următoarele unități de învățământ: Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Colegiul Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, Școala Gimnazială „Ioan Bob”, Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”.

Mulțumesc pe această cale partenerilor de la Terapia – o companie Sun Pharma, pentru că s-au alăturat acestei inițiative și au contribuit la recunoașterea acestor rezultate excepționale oferind suplimentar suma de 1000 lei tuturor elevilor și profesorilor.

Felicitări elevilor, profesorilor, Inspectoratului Școlar Județean și părinților pentru rezultatele obținute la evaluarea națională și bacalaureat!

Subliniez încă o dată: Educația reprezintă cea mai sigură investiție într-un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri, fiind lipsită de grija falimentului. În fiecare an, 20% din impozitele și taxele locale plătite de clujeni sunt alocate pentru educație„, a mai susținut edilul Clujului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.