Elevii din Cluj invitați să se înscrie în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”. Poti câștiga o tablă interactivă pentru școala ta sau un laptop pentru tine!

„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 22 Aprilie – 30 Mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 ron.

scoala zero waste
Echipa castigatoare din 2013 de la Scoala Primara Mosnița Veche din județul Timiș

Până la jumătatea perioadei de înscriere, s-au înscris școli din 20 de județe și din București.

Școlile din județul Cluj care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop și o imprimantă multifuncțională oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 Martie – detalii despre procedura de înscriere – www.EcoStuff.ro

„Ne bucurăm că putem sprijini și anul acesta proiectul „Școala Zero Waste”, de această dată la nivel național. Este o inițiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protecția mediului înconjurator, iar compania noastră susține formarea tinerilor și acțiunile care duc la un mediu viitor curat și sustenabil. Le dorim succes tuturor școlilor care se vor înscrie, dar și elevilor ambițioși în cursa pentru premiile extrem de atractive și folositoare”, prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania și seful pe Cercetare și Dezvoltare Continental din România.

Cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii și recompense. Vor fi acordate si cate două mențiuni pentru cei mai harnici și implicați elevi din fiecare județ participant.

În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2014 vor primi câte o tabletă.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ să ia legătura cu organizatorii la [email protected].

Mai multe informatii pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/scoalazerowaste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.