Emanuel Ungureanu, despre Victor Socaciu: „Un munte de nesimțire mai mare ca Arșinel.”

Artistul Victor Socaciu a fost audiat, luni dimineata, 15 ianuarie, timp de 4 ore, la sediul DIICOT Bucuresti in „Dosarul Mihai Lucan”, dar a refuzat sa stea de vorba cu reporterii, la iesirea de la audieri. Cantautorul a ajuns inca de la ora 7.30 la sediul directiei

La iesire, Victor Socaciu a raspuns sec intrebarilor jurnalistilor.

„Deci nu discut problemele astea. Le-am discutat cu domnul procuror.”

In 2009, Victor Socaciu a fost supus unui transplant renal, fiind operat la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca de către medicul Lucan. Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a acuzat că artistul ar fi beneficiat de un tratament preferențial, însă cantaretul a respins acuzațiile.

Reactia deputatului USR Emanuel Ungureanu, denuntatorul lui Mihai Lucan, nu a intarziat sa apara dupa audierea lui Socaciu.

„Astăzi la DIICOT a fost audiat Victor Socaciu. Un munte de nesimțire mai mare ca Arșinel. Pe vremea când era deputat PSD acesta a sărit rândul la transplant și în anul 2009 a primit doi rinichi de la o fetiță de 10 ani aflată în moarte cerebrală.

Acei rinichi puteau salva doi copii, vă dau doar două nume, Gabi Miciu și Viorel Bora, verișori, din județul Bistrița. Pentru că nu au avut șansa unui transplant funcțional acești copii făceau drumul Bistrița-Cluj pentru a face hemodializă de trei ori pe săptămână pe un aparat vital pentru supraviețuire. Viața lor a fost curmată brusc acum 3 ani atunci când pe drumul de întoarcere de la dializă cu Ambulanța, un tir a intrat pe contrasens și i-a omorât. Socaciu o să aibă același tupeu la ieșire. Îi va mulțumi lui Lucan și Colegiul Medicilor o să ne spună din nou că ne legăm de somități”, a sustinut Ungureanu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.