Emerson continuă să facă angajări la Cluj

Compania americană Emerson a realizat anul trecut 300 de angajări, iar în prezent are deschise deja peste 150 de poziții pentru campusul său din Cluj-Napoca.

Grupul a ajuns în prezent la peste 2.650 de angajaţi în România, cei mai mulţi activând în campusul din Parcul Industrial Tetarom II din Cluj-Napoca, iar 50 de oameni, la biroul companiei din Bucureşti, potrivit ZF

Emerson SRL, parte a concernului american Emerson cu vânzări globale de 17 miliarde de dolari, are disponibile 150 de locuri de muncă ce cuprind întreaga gamă de operaţiuni a com­paniei.

Posturile sunt de la automatizare şi inginerie me­canică, tehnologia infor­maţiei, dez­voltare de software, achiziţii, logistică, planificare stra­tegică, finanţe, resurse umane, mar­keting, customer care, până la producţie, in­clusiv muncitori pentru linia de producţie.

„În 2018 am angajat peste 300 de noi colegi, fiecare cu expertiză, abilităţi şi experienţe diferite. Astăzi avem apro­ximativ 150 de posturi deschise pe care ne dorim să le ocupăm cu candidaţi cali­ficaţi”, au declarat oficialii companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.