Emil Boc a acceptat invitaţia de a se alătura Partidului Mişcarea Populară!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost aplaudat la scenă deschisă la dezbaterea publică cu tematica „Statul de drept – între modelul european şi realitatea din România”, organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, duminică, la Casa de Cultură a Studenţilor.

La eveniment au luat parte şi preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi mai mulţi lideri ai Partidului Mişcarea Populară şi Fundaţiei Mişcarea Populară, între care Elena Udrea, Eugen Tomac, Marian Preda, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi şi alţii.

Edilul Clujului a fost prezentat de preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, drept noul preşedinte al României şi a adresat câteva cuvinte celor prezenţi.

Emil Boc
foto © eClujeanul.ro

„Vreau să îi mulțumesc domnului Preda (n.red. Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară) pentru invitația de a face parte din Fundația Mișcarea Populară. Răspunsul meu este da. Accept să intru în această Fundaţie. Şi vă spun de ce am acceptat și este important. Mişcarea Popualară își va propune să apere, să susțină și să promoveze proiectele de importante de reformă și de modernizare a statului român. Sunt de părere că acolo pot avea o contribuție și să susținem în continuare aceste proiecte, pe care împreună cu președintele României le-am susținut întotdeauna.

Mă reprezintă proiectele Fundaţiei şi nu m-am dezis niciodată de ele. Prin efortul comun pe care l-am făcut am dus țara mai departe, prin cea mai grea perioadă de recesiune pe care am avut-o. Sper că prezența mea în Fundația Mișcarea Populară va contribui la ceea ce eu cred că trebuie făcut în acest an, și anume unificarea dreptei pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din toamna acestui an. Cred că o dreaptă unită poate câștiga alegerile din acest an”, a declarat primarul Emil Boc, la dezbaterea organizată la Cluj de Fundația Mișcarea Populară.

Traian Băsescu a ţinut să-l felicite pe Emil Boc pentru această decizie de a se alătura Fundaţiei Mişcarea Populară.

„Despre relaţia preşedinte – premier s-au scris multe, de cele mai multe ori foarte umilitor la adresa amândurora şi vreau să ştiţi că am fost doi parteneri extraordinari, în momentele când ţara avea nevoie de doi bărbaţi adevăraţi care să îşi asume trecea prin criza economică”, a prezitat preşedintele României.

La plecare, Băsescu le-a transmis membrilor PMP că „adevăraţii duşmani sunt cei din USL, nu colegii din PDL”, a conchis preşedintele.

One thought on “Emil Boc a acceptat invitaţia de a se alătura Partidului Mişcarea Populară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.