Emil Boc a participat la Slujba de Înviere de la Catedrală: „Bucurați-vă cu moderație de aceste sărbători”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat în această noapte la Slujba de Înviere de la Catedrala Mitropolitană și le-a transmis clujenilor Hristos a Înviat.

Edilul i-a îndemnat să petreacă cu moderație aceste sărbători și le-a mulțumit pentru tot sacrificiul făcut.

„Hristos a Înviat!

Dragi clujeni,

Dragi creștini de pretutindeni,

Vă doresc, din suflet, cu drag, Sărbători frumoase și liniștite!Știu, pentru cei mai mulți dintre dumneavoastră, anul trecut a fost poate cel mai dificil an din viața noastră din cauza pandemiei COVID-19.

Vă mulțumesc pentru sacrificiul și sprijinul dumneavoastră în bătălia împotriva pandemiei. Sacrificiul dumneavoastră nu a fost în zadar. Acum, în acest moment, putem fi prezenți la slujba Învierii!

De asemenea, după 1 iunie, prin vaccinare și respectarea regulilor sanitare, viața noastră va reveni încet, dar sigur, spre normalitate! Vă doresc să vă bucurați cu moderație de aceste Sărbători și să ne revedem cu bine și sănătoși după sărbătorile pascale! Hristos a Înviat!

Imaginile sunt de la slujba de Înviere de la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca, la care particip”, a scris Boc pe pagina oficială.

VIDEO

2 thoughts on “Emil Boc a participat la Slujba de Înviere de la Catedrală: „Bucurați-vă cu moderație de aceste sărbători”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.