Emil Boc a verificat duminică stadiul lucrărilor de pe Memorandumului

Primarul municipiului Cluj-Napoca a efectuat, duminică, 17 mai, o vizită de lucru pe strada Memorandumului pentru a verifica stadiul lucrărilor.

strada memorandumului cluj

Benzile 1 și 2 în direcția Centru – Mănăștur au fost redate circulației rutiere, la fel și banda dedicată pentru autobuz (direcția Mănăștur – Centru) este funcțională, cu caracter provizoriu, până la finalizarea celei în lucru.

Trotuarul de pe partea dreaptă (direcția Centru – Mănăștur) este pavat cu granit și va fi finalizat luni, 18 mai, cu excepția pietrei cubice care se va pune la canale, stâlpi de iluminat și alveole.

În prezent se lucrează la decopertare și asfaltare la banda dedicată transportului în comun (direcția Mănăștur – Centru), iar marți, 19 mai, va fi turnat primul strat de asfalt, urmând ca joi să fie turnat al doilea strat de asfalt și vineri, 22 mai, banda va fi redată circulației rutiere;

Trotuarul de pe partea stângă (direcția Centru – Mănăștur) va fi finalizat până la data de 10 iunie. După finalizarea lucrărilor, vom planta tei cu balot pe strada Memorandumului, în alveolele prevăzute în proiect.

Începând de marți, 19 mai, vor începe lucrările de pavarea cu granit a trotuarelor de pe strada Brătianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.