Emil Boc: „Clujul are în pregătire proiecte de 3 miliarde de euro prin Programul de Redresare și Reziliență”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că prin Progranul de Redresare și Reziliență vor fi finanțate la Cluj proiecte în valoare de 3 miliarde de euro.

Edilul Clujului a susținut că acest program înseamnă locuri de muncă mai bine plătite, investiții masive în sănătate, mobilitate verde, infrastructură, digitalizare și educație.

Comitetul European al Regiunilor, Grupul Partidului Popular European: Banii europeni din Programul de Redresare și Reziliență să fie utilizați cât mai repede de către statele membre și de către administrațiile locale.

Acest Program înseamnă: locuri de muncă mai bine plătite, investiții masive în sănătate, mobilitate verde, infrastructură, digitalizare și educație.

Clujul are în pregătire proiecte de 3 miliarde de euro pentru Programul de Redresare și Reziliență: centura metropolitană, tren metropolitan, metrou, 100 ha de noi spații verzi, transport nepoluant, digitalizare administrație publica, reabilitare termică clădiri, școli, creșe, grădinițe, culoare de mobilitate verde, alternative la mașina și locuințe sociale”, a precizat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.