Emil Boc declară război vandalismului! Edilul le-a făcut plângere penală celor care au distrus coșurile de gunoi cu petarde pe Cetățuie

Primarul Emil Boc a reacționat cu o plângere penală depusă împotriva celor care au vandalizat coșurile de gunoi și mobilierul stradal din parcul pentru copii de pe Cetățuie.

Edilul a declarat la o emisiune online că a depus pe 2 ianuarie o plângere penală în acest sens.

„M-a deranjat acest lucru. În a doua zi de anul nou am depus plângere penală pentru cei care au stricat parcul de pe Cetăţuie şi au vandalizat coşurile de gunoi. Am depus plângere penală la poliţie pentru identificarea făptuitorilor şi tragerea lor la răspundere, în primul rând pentru recuperarea prejudiciului şi aplicarea sancţiunilor legale prevăzute de lege.

Nu este admisibil aşa ceva. Eu înţeleg că suntem mai euforici în noaptea de Revelion, poţi să te distrezi puţin mai gălăgios, dar una e una, alta e alta. Să îţi baţi joc de infrastructura publică din banii cetăţenilor, nu e normal, să vandalizezi o sută şi ceva de coşuri de gunoi, să faci praf şi pulbere un parc de joacă nu este o chestie normală, deci, în consecinţă, potrivit legii, aceştia vor fi traşi la răspundere.

Îi vor găsi poliţiştii, sunt convins, pentru că au mijloacele specifice pentru a afla. Eu am semnat plângerea penală în 2 ianuarie, am fost la primărie , amchemat poliţia locală, am făcut plângerea penală şi în seara de 2 am depus-o”, a declarat Boc în emisiunea online ZIUA LIVE.

Coșurile de gunoi de pe Cetățuie din zona parcului de joacă pentru copii au fost distruse în noaptea de revelion cu petarde, iar autorii au rămas, deocamdată, necunoscuți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.