Emil Boc exclude o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: „E cea mai bună glumă”

Relaxat și îmbrăcat casual, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a luat parte sambata, 21 iulie, la o sesiune de întrebări și răspunsuri la invitația organizatorilor festivalului Electric Castle de la Bontida. Acesta a fost întrebat dacă se gândeşte să dea curs rugăminţilor unor bucureşteni de a candida la Primăria Capitalei. El a mai lăudat și inițiativa USR „Fără penali în funcţii publice”.

În a patra zi de Electric Castle, festivalierii au avut şansa de a-l lua la întrebări pe edilul Clujului, care a fost întâmpinat cu entuziasm şi a răspuns întrebărilor chiar şi după încheierea discuţiei cu publicul.

Întrebat de reporterii prezenţi la festival ce părere are despre faptul că mai mulţi bucureşteni îl laudă şi îl îndeamnă să intre în cursa pentru fotoliul Primăriei Capitalei, Boc s-a amuzat copios. „Doamne, e o glumă bună, e cea mai bună glumă. Bucureştiul e un oraş extraordinar, cu oameni minunaţi, cu un potenţial extraordinar şi sunt convins că ştiu mai bine bucureştenii ce să facă. Eu cât pot îmi dau silinţa să fac lucruri bune aici, la Cluj. Ăsta este singurul şi unicul meu scop. Nici într-un caz, mulţumesc, dar respect Bucureştiul”, a comentat Boc.

Edilul a sustinut ca respecta iniţiativa USR „Fără penali în funcţii publice” si a profitat de ocazie şi a prezentat realizările din Cluj, precum şi planurile îndrăzneţe de viitor, declarând răspicat că judeţul poate fi numărul unu în România şi un model pentru Centrul şi Estul Europei.

La final, Primarul Clujului a fost răsplătit cu aplauze, laude şi mulţumiri. Unii i-au mărturisit că şi-au schimbat radical părerea despre el de când a devenit primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.