Emil Boc: „Felicitări și mulțumiri halatelor albe pentru tot ceea ce faceți în aceste zile. La Cluj situația este sub control”

Într-o audiență live pe pagina oficială de Facebook, primarul Emil Boc a ținut să le adreseze mulțumiri tuturor medicilor și întregului corp medical care sunt la datorie în această criză a pandemiei de coronavirus.

Edilul a precizat ca cei aflați în izolare la domiciliu să respecte restricțiile și regulile și să nu primească vizitatori în cele 14 zile.

„Aș vrea cu sinceritate să le adresăm un mesaj de mulțumire medicilor, întregului corp medical, precum și celor de la ambulanță, de la ISU, celor de la poliție, jandarmerie sau poliția locală și în general tuturor autorităților statului, de la prefectură care coordonează acțiunilor și până la celelalte structuri, Direcția de Sănătate Publică și nu numai, mulțumiri speciale pentru că în aceste momente speciale pentru România sunt la datorie.

Felicitări și mulțumiri halatelor albe pentru tot ceea ce faceți și România vă mulțumește în fiecare moment pentru efortul pe care îl faceți ca noi ceilalți să fim în siguranță.

Și vă asigur că aici la Cluj lucrurile sunt sub control. La nivelul județului Cluj există 100 de persoane aflate în carantină 1067 aflate în izolare la domiciliu.

Respectați cu strictețe aceste reguli care țin de izolarea la domiciliu pentru că datorită imprudenței și inconștienței putem să îi îmbolnăvim pe alții și să facem ineficient efortul pe care îl fac cei care muncesc zi de zi, oră de oră pentru ca viața noastră să fie sigură.

Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, nu părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, nu primiți vizitatori și nu intrați în contact cu eventuale persoane care vă furnizează alimente sau produse”, a declarat primarul Boc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.