Emil Boc i-a premiat pe elevii care au luat bacalaureatul cu nota 10

Cei 7 elevi clujeni care au obtinut nota 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea din iunie, au primit din partea Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca suma de 1.000 de lei si o diploma de merit.

elevi de 10 premiere primaria cluj emil boc

Premiera a avut loc, miercuri, in sala de sticla a Primariei si vine ca un gest simbolix al comunitatii, de apreciere a excelentei, a respectului pentru munca si pasiunea pusa in slujba cartii si educatiei.

Elevii de 10 ai Clujului sunt:

Blaj Patricia Luiza (Liceul Teoretic „Gheorghe Sincai”)
Costin Bianca Ioana (Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”),
Muresan Diana Paula (Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”),
Pascaru Cosmina-Roxana (Colegiul National „Emil Racovita”),
Puscas-Geleriu Ana Maria (Liceul Teoretic „Gheorghe Sincai”),
Sava Nadia Ariadna (Liceul Teoretic „Gheorghe Sincai”),
Sfirlea Alexandru-Ioan (Colegiul National „Emil Racovita”)

„Va felicit in numele clujenilor. Aceste rezultate au fost rodul unui efort constant pe care l-au depus elevii, parintii si scolile. Sustinerea invatamantului primar este una dintre cele mai importante prioritati ale municipalitatii clujene, pe care o concretizam in pregatirea infrastructurii necesare activitatii scolare si sustinerea burselor elevilor”, a precizat primarul Emil Boc.

Directorii scolilor la care au invatat elevii de nota 10 au fost, de asemenea, felicitati de catre primar: prof. Beres Monica, director Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, prof. dr. Todea Ioan, director Liceul Teoretic „Gheorghe Sincai”, prof. Magdas Adrian, director adj. al Colegiul National „Emil Racovita”.

La festivitatea de premiere au participat domnul prof. Valentin Cuibus, inspector scolar general si doamna prof. Mariana Pop, inspector scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.