Sam cel Roman este americanul expulzat si interzis in Romania pentru urmatorii 2 ani si 6 luni

Nu exista clujean care sa nu fi auzit de celebrul american care se intituleaza Sam cel Roman, stabilit in urma cu peste 10 ani in Cluj-Napoca si nu a mai plecat de aici. Pana acum doua zile, cand a fost depistat cu sedere ilegala de Oficiul de Imigrari Cluj si a fost expulzat. Acesta a fost interzis pe teritoriul Romaniei pentru urmatorii doi ani si sase luni.

Sam cel Roman

Americanul s-a indragostit de Cluj si de tot ce inseamna traditii romanesti, pe care le promoveaza constant pe blogul sau.

Sam cel Roman (41 ani) se descrie „mai roman decat tine” si spune ca se va intoarce candva acasa, la Cluj, in inima Ardealului, iar o interdictie nu poate schimba faptul ca iubeste aceasta tara.

„Recunosc că am primit interdicție, dar nu contează, tot mai iubesc România şi viaţa mea frumoasă pe care am avut acolo mai mult de zeci ani. Mersi din sufletul meu pt toti pe care mi-ai sprijinit. Autorităţile zic ca nu mai sunt bine venit dar o sa rămân român în sufletul meu până ca mor. O interdicţie nu poate schimb faptul că iubesc țara asta si într-o bună zi o sa întorc acasă, adică în Cluj, inima Ardealului”, incheie americanul.

Sam a scris o carte intitulata „Balada supravietuitorului” – o colectie de 27 de povesti ale unui american naufragiat in Romania – pe care a lansat-o de Ziua Nationala, pe 1 decembrie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.