Emil Boc: „La Cluj-Napoca nimeni nu este uitat și abandonat”. Sprijin pentru cei 2368 de vârstnici peste 65 ani fără susținători

În Cluj-Napoca nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat în vremuri de pandemie, este promisiunea făcută de primarul Emil Boc.

Edilul a verificat personal alături de viceprimarul Dan Tarcea dispeceratul pentru persoane în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau alta forma de ajutor.

Numărul la care pot apela vârstnicii peste 65 ani este 0372280499.

Împreuna cu dl viceprimar Dan Ștefan Tarcea, am discutat azi cu colegii mei de la Directia de Asistenta Sociala despre situatia persoanelor in varsta de peste 65 de ani, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, din Municipiul Cluj-Napoca„, a precizat Emil Boc.

Pana in acest moment sunt in evidentele oficiale ale Directiei de Asistenta sociala 2.368 persoane in varsta de peste 65 de ani, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, din municipiul Cluj-Napoca.

Dintre acestea, 803 persoane primesc sprijin din partea Primariei, a cultelor religioase, a ONG-urilor si a altor persoane fizice si juridice.

Dispeceratul functioneaza de luni pana vineri intre orele 8 – 20, iar sambata si duminica intre orele 9 – 15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.