Emil Boc, la Congresul PNL: „Cele rele să se spele, cele bune să se adune”. Critici pentru Ludovic Orban: „Ne-a arătat la alegeri că atât poate, locul 2”

Primarul Emil Boc a luat cuvântul pe scena Congresului PNL și susţine că ar trebui ca tensiunile şi cuvintele dure spune în campania internă a PNL să fie lăsate în urmă, argumentând că „trecutul nu îl putem schimba”.

Fostul premier l-a acuzat pe Ludovic Orban pentru rezultatele slabe la ultimele alegeri, menţionând că „PNL nu este un partid de locul 2”.

Mult a fost, puţin mai este. Numai uniţi si împreuna, la fel ca România, suntem puternici. Toti pentru România, toţi pentru PNL. Am avut o competiţie internă, cele rele să se spele, cele bune sa se adune. S-a depăşit limita, trecutul nu-l putem schimba”, a declarat Emil Boc la Congresul PNL.

Boc a explicat de ce îl susţine pe Florin Cîţu. „În primul rând, e premierul care ce spune face, nu a crescut taxe, nu a închis economia, a promis PNDL, îl avem si se aplica. E omul cuvântului dat şi al cuvântului respectat”.

Primarul liberal al municipiului Cluj i-a mulţumit lui Ludovic Orban pentru „Bătăliile pe care le-a purtat” în numele partidului, însă l-a criticat pentru rezultatele slabe la alegerile parlamentare, precum şi pentru modul în care a negociat împărţirea ministerelor cu USR PLUS.

„Mi-am manifestat susţinerea pentru Florin Cîţu pentru că nu am fost de acord cu afirmaţia lui „dacă eu nu sunt bun, nici voi nu sunteţi”. Întotdeauna este cineva care poate duce partidul la nivelul următor. Rezultatele la ultimele alegeri ne-au demonstrat ca atât poate domnul preşedinte Orban. Ne-a spus că am avut importante rezultate, ultimele ne-au arătat însă că atât se poate, locul 2. Acest partid nu merita sa fie pe locul 2. Ne trebuie lozinci, dar si rezultate. Punem partidul în primul rând nu funcţia de la Camera Deputaţilor”, a spus Emil Boc.

În replică, Ludovic Orban a pus: „L-aş ruga ca atunci când mă citează să o facă integral, nu pe bucăţi. Eu am spus că fie dacă eu sunt bun atunci şi colegii mei din BEX sunt buni, fie dacă eu sunt rău şi ei sunt rai. Eu vă garantez că toţi am fost buni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.