Emil Boc merge și în Franța să facă galerie echipei de Fed Cup a României!

Echipa de Fed Cup a României va înfrunta reprezentativa Franţei în acest weekend, 20-21 aprilie, meciul având loc la Rouen, în sala Le Kindarena, care are o capacitate de 5.234 de locuri.

Printre românii care vor veni la Rouen să le încurajeze pe Simona Halep și compania se va număra și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care și-a anunțat și el prezența alături de un grup de angajați din primărie.

Cum arată echipa Franței:

Franța se află de cinci ani consecutivi în Grupa Mondială din Fed Cup, competiție pe care a câștigat-o de două ori: în 1997 și 2003. De asemenea, franțuzoaicele au mai ajuns în finală în 2004, 2005 și 2016.

La ediția de anul trecut, viitoarea adversară a României a fost eliminată în semifinale de SUA, scor 3-2. Din echipa care a evoluat în 2018 în penultimul act al competiției au făcut parte Kristina Mladenovic, Pauline Parmentier și Amandine Hesse.

Componenţa de sâmbătă: Caroline Garcia, Kristina Mladenovic, Alize Cornet, Fiona Ferro şi Pauline Parmentier.

Echipa României:

Căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu, le-a convocat pe Simona Halep (2 WTA), Mihaela Buzărnescu (30 WTA), Irina Begu (83 WTA), Monica Niculescu (132 WTA) şi Raluca Olaru (34 WTA la dublu). 

Florin Segărceanu: „Suntem pregătiţi, avem puţine emoţii şi sunt convins că vom avea de partea noastră foarte mulţi susţinători. În afară de cei tradiţionali de la Cluj, împreună cu dl.  Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, care va fi acolo, ştiu că s-au vândut multe bilete şi a fost foarte mare interesul din partea suporterilor români”.

   

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.