Emil Boc, pentru al 15-lea an în vizită la Centrul de Îngrijire și Asistență înainte de Paște – „Dacă puteți face un bine, să îl faceți! „

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a vizitat pe cei 100 de clujeni aflați în grija Centrului de Îngrijire și Asistență și le-a oferit cadouri cu ocazia sfintelor sărbători pascale.

Edilul a subliniat că o comunitate este puternică atunci când este solidară și nimeni nu este lăsat în urmă, îndemnându-i pe clujeni să facă un bine atunci când au ocazia.

„M-am bucurat să fiu prezent și în acest an la Centrul de îngrijire din Cluj, unde am oferit un cadou simbolic celor 103 persoane găzduite aici.

Este al 15-lea an în care, înaintea Sărbătorilor, îi vizitez pe cei aflați în grija personalului Centrului și subliniez același îndemn ca în fiecare an: dacă puteți face un bine, să îl faceți! 

O Comunitate este puternică atunci când este solidară și Nimeni nu este lăsat în urmă.

Nu în ultimul rând, felicit conducerea și personalul de la Centrul de îngrijire și asistență Cluj-Napoca pentru profesionalismul, efortul și implicarea lor în asigurarea unor condiții decente și de calitate persoanelor aflate în acest Centru de îngrijire”, a spus primarul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.