Polițiștii clujeni au reținut un bărbat care și-a agresat soția

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care şi-ar fi agresat soţia şi pe care ar fi ameninţat-o ulterior cu acte de violenţă.

arestat

La data de 13 ianuarie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare în formă continuată.

Astfel, în cursul lunii decembrie 2015, bărbatul şi-ar fi agresat fizic soţia şi ar ameninţat-o, în mod repetat, cu acte de violenţă.

Bărbatul de 26 de ani, din Cluj-Napoca, urmează a fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

***

De asemenea, oamenii legii au identificat trei bărbaţi bănuiţi de comiterea unei înşelăciuni. Cei trei ar fi indus în eroare partea vătămată cu privire la preţul efectuării unei lucrări, ulterior solicitând o sumă mai mare.

Astfel, la data de 19 decembrie 2015, trei cei ar fi solicitat unui bărbat, din Sânmărtin, suma de 3.600 de lei pentru montarea unor burlane la locuinţă, deşi iniţial ar fi convenit la suma de 130 de lei.

Persoana vătămată a achitat, la insistenţele celor în cauză, suma de 800 de lei, ulterior sesizând organele de poliţie.

Poliţiştii i-au identificat pe cei în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, din judeţul Arad.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.