Emil Boc, prima declarație după câștigarea celui de-al cincilea mandat de primar: „Clujenii m-au inventat şi reinventat. Simt o responsabilitate uriaşă pe umeri”

Primarul Emil Boc a obținut o victorie zdrobitoare, așa cum era de așteptat, la alegerile locale din 27 septembrie, asigurându-și cel de-al cincilea mandat în fruntea Primăriei Cluj-Napoca.

Într-o intervenție în emisiunea ZIUA LIVE, edilul a ținut să le mulțumească clujenilor pentru încredere și a declarat că are o responsabilitate uriașă pe umeri.

„Încep cu un cuvânt de mulţumire clujenilor pentru uriaşa încredere pe care mi-aure acordat-o mie şi PNL, atât la Primărie, Consiliu Local, cât şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe. Vreau să ştie clujenii că simt o uriaşă responsabilitate pe umeri, şi voi încerca în fiecare zi să nu îi dezamăgesc, aşa cum am încercat de fiecare dată. Sper şi de această dată să mă pot ridica la nivelul aşteptărilor lor”, a declarat Boc.

„Clujenii m-au inventat şi reinventat politic, ceea ce sunt le datorez lor, fără ei eram în continuare un simplu profesor universitar sau avocat, dar ei m-au inventat în 2000, prima dată când am mers în Parlament, mi-au dat uriaşa încredere în 2004, în 2012 când majoritatea ţării nu mai credeau că pot să fac ceva, apoi în 2016 şi acum în 2020. Cât o să fiu în funcţia asta, nu o să am linişte până nu fac lucrurile cât mai bine cu putinţă”, a sustinut primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.