Emil Boc s-a întâlnit la Cluj cu Ambasadorul Lituaniei în România

Emil Boc si ambasadorul lituaniei JarmolenkoExcelenţa Sa Vladimir Jarmolenko, Ambasadorul Republicii Lituania, s-a aflat, astăzi, pentru prima dată într-o vizită oficială în Cluj-Napoca, după investirea sa în funcţie în februarie 2008.

Acesta s-a întâlnit cu primarul Emil Boc, alături de care a discutat despre oportunităţile de consolidare a cooperării dintre România şi diferite regiuni din Lituania, priorităţile oraşului şi ale regiunii, precum şi despre mediul de afaceri din Cluj.

„La începutul lunii ianuarie, E.S. Dl. Ambasador ne-a comunicat printr-o scrisoare, susţinerea în ceea ce priveşte câştigarea titlului de Capitală Europeană de Tineret în 2015, alături de E.S. Dl. Dan Bălănescu, Ambasadorul României în Republica Lituania (acreditat şi în Letonia) care a propus încheierea unui parteneriat de promovare în Lituania şi Letonia a imaginii Clujului, parteneriat care s-ar putea concretiza în organizarea de evenimente culturale susţinute în Vilnius şi Riga sau organizarea de întâlniri la nivel administrativ şi economic”, a declarat edilul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.