Emma Răducanu, antrenament deschis publicului la Transylvania Open 2021. Sute de clujeni au venit să o vadă pe câștigătoarea US Open

Noua senzație a tenisului feminin, jucătoarea cu origini românești care a câștigat în acest an US Open, Emma Răducanu, a fost vedeta zilei de duminică, 24 octombrie, la finalul meciurilor din calificări în cadrul turneului Transylvania Open WTA250.

Organizatorii turneului le-au pregătit fanilor tenisului din Cluj și nu numai o surpriză plăcută, permițându-le să asiste la antrenamentul deschis al Emmei Răducanu, puștoaica de 18 ani născută dintr-un tată român și o mamă chinezoaică.

Emma Răducanu a intrat pe teren însoțită de antrenorul său și de jucătoarea Gabriela Ruse, în aplauzele publicului prezent în BT Arena, iar antrenamentul a durat 60 de minute.

Foto Lucian Nuta

Răducanu va evolua pe tabloul principal al turneului WTA Transylvania Open de la Cluj-Napoca luni, 25 octombrie, împotriva slovenei Polona Hercog, în timp ce Gabriela Ruse o va înfrunta tot luni pe Simona Halep, de la ora 11:00.

Foto Vasile Manu
Foto Vasile Manu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.