Ești biciclist? Poate te interesează duminică o escapadă lejeră pe două roți până la ruinele Cetății Liteni și Vârful Piatra Mare!

Clubul Sportiv Napoca Cycling Plus PDG din Cluj-Napoca organizează duminică, 14 aprilie, o tură de cicloturism pentru toți pasionații sportului pe două roți până la Vârful Piatra Mare și ruinele Cetății Liteni.

Toți bicicliștii interesați de această excursie de weekend își dau întâlnire duminică, începând cu ora 09.00 dimineața, în fața Casino-ului din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Această tură nu este concurs, nu este brevet, este doar o tură de agrement așa că avem rugămintea să păstrați o viteză cât se poate de decentă.

Vă rugăm să vă evaluați cât se poate de conștient capacitatea de a termina aceasta tură pentru că sunt aproape 100km cu diferență de nivel de peste 1600m.

Organizatorii au impus câteva reguli importante:

1. Desi regulamentul rutier recomandă purtarea căștii, in turele organizate de noi, vrem sa fie obligatorie.
2. Se vor respecta toate regulile de circulație;
3. Mergem doar în șir indian, conform legislației in vigoare.
4. Fără jigniri între voi sau alți participanți la trafic;
5. SĂ AVEȚI LUMINI și elemente reflectorizante! Condiție obligatorie! Este posibil să ne prindă întunericul pe drum, ora de final este estimativă.
6. Să aveți kit de pană!
7. Să nu aveți pretenții sa mancați pe la restaurante luxoase, fiecare își aduce, ce dorește, de acasă sau luăm cu asalt un magazin și radem tot din el. 🙂
8. Odată ce ai acceptat să participi la această tură înseamnă ca ești constient/ă că pe anumite porțuni de drum ești pe proprie răspundere și ești de acord cu acest aspect.
9. Gandește-te bine dacă poți duce la final această tură, e neplacut să avem timpi morți din cauza unei proaste pregătiri fizice
10. Bicicletele să fie în stare perfectă de funcționare.
11. N-ar strica să ai traseul încărcat undeva…
12. De-a lungul traseului vreau să mergem grup cât se poate de compact, nu vreau ca grupul să se întindă pe o rază de câțiva kilometri.
13. Indrumătoru/organizatorul poate fi depășit doar in urmatoarele situații: atunci când dorești să faci niște poze, pe urcări, sau pe coborâri, unde fiecare merge cum poate.

Mai multe pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.