Eugen Trică, mulțumit de egalul cu „U” Cluj din prima manșă a semifinalei

Antrenorul CFR-ului, Eugen Trică, s-a declarat extrem de mulțumit după remiza albă obținută în prima manșă a „dublei” cu Universitatea din semifinalele Cupei României și este de părere că șansele sunt de 50/50 la sută pentru calificare. Acesta consideră că echipa sa are șanse puțin mai mari în retur datorită diferenței de valoare între cele două loturi.

eugen trica

„Acest rezultat e ca și o victorie. Dacă la Piatra Neamț am jucat în 10 oameni din minutul 19, la meciul următor ar trebui să începem direct în 10 oameni, însă băieții s-au descurcat foarte bine și în aceste condiții, au arătat atitudine și determinare. Am niște luptători, niște gladiatori. Au demonstrat că formează un grup unit și sunt ca o familie. Șansele rămân 50/50 după acest meci, iar calificarea se joacă acolo la ei, pe Cluj Arena.

Am niște jucători luptători, iar când le cer agresivitate, bagă piciorul mai tare, în limita regulamentului. Mă bucur de acest lucru, pentru ca asta trebuie să arate niște fotbaliști, să dea totul pe teren.

Cu puține șanse puteam să câștigăm acest meci. Sunt foarte mulțumit de acest rezultat, calificarea se joacă, iar noi avem șanse mai bune în retur pentru că avem jucători capabili, de valoare, care pot face diferența.

Chiar mi-aș dori să se repete scenariul din 2008, iar noi să ne calificăm în finală.

Acum mă gândesc numai la meciul cu Steaua. Dacă putem bate Steaua n-ar fi nicio surpriză, noi mergem la victorie indiferent de adversar. S-ar putea să îl am și pe Camora duminică”, a declarat antrenorul Eugen Trică la conferință de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.