Falub, nemulțumit de jocul echipei sale și de atitudinea lui Lemnaru

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, este nemulțumit de evoluția echipei sale în repriza a doua a meciului cu CFR, scor 0-0, din Gruia, care nu a reușit să verticalizeze mai mult și să ducă mingea spre poartă cu mijlocașii centrali. „U” a fost mult prea lentă și previzibilă, în condițiile în care au avut un om în plus 80 de minute. El e convins că nu există o favorită certă în retur, iar șansele rămân 50/50 la sută.

„Să scoatem ce-i pozitiv din acest meci, am venit după o perioadă proastă și am scos un rezultat bun într-o semifinală care se joacă în două meciuri. E un punct cu care plecăm în meciul al doilea care se joacă la noi acasă. Am început foarte bine, am reușit să facem un presing agresiv, am recuperat multe mingi, am ratat și un penalty. Din păcate, în repriza a doua am jucat foarte slab, nu am reușit să verticalizăm mai mult pentru o echipă care joacă în superioritate numerică. Rămâne un 0-0, un punct de plecare și vedem ce se va întâmpla la noi acasă.

Mai sunt 3 săptămâni până la retur, sunt multe lucruri care se pot întâmpla. 3 săptămâni să ne cunoaștem mai bine, eu să îi cunosc pe jucători și ei să mă cunoască pe mine, mai sunt multe de pus la punct.

În a doua repriză nu am verticalizat mai mult, nu am reușit să ducem mingea spre poartă cu mijlocașii centrali, am dat prea multe pase înapoi, deși am avut un om în plus. Eu vreau să ajung cât mai simplu și cât mai repede la poartă, lucrurile acestea voi încerca să le discut și cu jucătorii. Pe noi ne interesa să nu luăm gol aici”, a declarat antrenorul lui „U” Cluj, Adrian Falub.

Falub a explicat de ce l-a supărat Lemnaru astăzi. „Nu îi reproșez lui Lemnaru că a ratat un penalty, ci îi reproșez că zece minute nu s-a mai văzut pe teren și tratează cu superficialitate fazele pe care le are. O să vorbesc cu el. El trebuie să înțelegă că pentru a putea să dea gol trebuie să muncească mai mult, nu să se plângă că nu înscrie, trebuie să joace, a precizat antrenorul „studenților”.

„Nu cred că există o favorită în retur, și CFR-ul are probleme de lot, dar vom vedea care se prezintă mai bine. Șansele rămân 50/50 la sută.

Am încercat să întroduc jucătorii pe care îi cunoșteam mai bine și care au înțeles ce înseamnă acest joc cu CFR. Nu fac diferența între români și străini, pentru mine există doar jucătorii lui U. Sunt abia de două zile la echipă, încă nu îi cunosc atât de bine.

Nu mi-a plăcut astăzi că am fost o echipă lentă și previzibilă. Mă interesează să jucăm simplu, eficient și rapid. Pentru mine fotbalul e simplu, noi trebuie să fim pragmatici și să ajungem să ne creăm ocazii”, a mai punctat Falub.

Returul semifinalei dintre Universitatea Cluj și CFR 1907 se joacă miercuri, 1 aprilie 2015, ora 21:30, pe Cluj Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.