Europarlamentarul clujean Rareș Bogdan ar putea deveni prim-ministru

Guvernul României ar putea fi condus după încheierea pandemiei de coronavirus de către europarlamentarul clujean liberal Rareș Bogdan, aceasta fiind ipoteza vehiculată în interiorul PNL în ultimele zile.

Liberalul clujean a vorbit în cadrul unei emisiuni despre această variantă. Acesta a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că România poate împrumuta 20 de miliarde de euro pentru a salva economia. „Mie îmi este mai frică de efectele crizei economice decât de cele ale crizei medicale„, a spus acesta.

„Aceste lucruri pot fi compensate prin injecţii financiare în piaţă. Bani europeni sau împrumut gigantic. Datoria publică a României este pe locul 21 din 27 de țări din UE. România poate împrumuta peste 20-25 de miliarde de euro pentru a-i pompa în economie. Mie îmi este mai frică de efectele crizei economice decât de cele ale crizei medicale”, a spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a vorbit și despre varianta de a deveni premier.

„E o poziţie pe care orice om politic şi-o doreşte. Trebuie făcut totul pas cu pas. Am o poziţie importantă politică, dar şi la nivel european. Este suficient şi trebuie să mă familiarizez cu această junglă. Apoi pot spera la o poziţie administrativă la înalt nivel„, a mai spus europarlamentarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.