Europarlamentarul Rareş Bogdan: „Cerem adevărul, după 30 de ani! Cine a vrut să țină în viață dictatura odioasă?”

Europarlamentarul clujean Rareș Bogdan, prim vicepreşedintele PNL, s-a alăturat celor care susţin dreptul românilor de a afla cine sunt vinovaţii, la 30 de ani de la Revoluţia sângeroasă din 1989.

Europarlamentarul PNL susţine, într-o postare pe Facebook, că revoluţia începută în 1989 a durat, de fapt, 30 de ani:

„A fost revoluție! Este încă revoluție! Atâta timp cât a existat dorița eliberării de demența nivelării conștiințelor, și există încă, e revoluție. Oamenii care au ieșit cu pieptul gol în stradă, la Timișoara, oamenii din orașele-martir care au dorit să înlocuiască cu libertatea crimele împotriva conștiinței au făcut revoluția de acum 30 de ani.

S-au schimbat valorile, instituțiile politice, maniera de afirmare a ideilor, deci a fost revoluție! Revoluția a durat 30 de ani, urmează să ne așezăm în matca normalității, căci avem mare nevoie de ea…

Oameni buni, să trimitem un gând eroilor de acum 30 de ani, acolo unde sunt, și să le mulțumim pentru curajul de a se agăța de un fir de speranță!

Să trimitem un gând și celor care investighează crimele, căci trebuie să știm ce s-a întâmplat după 22 decembrie, când Ceaușescu a fugit, dar oamenii au continuat să moară. Trebuie să știm cine a vrut să țină în viață organismul cumplit, odios al dictaturii, de ce s-a tras în continuare în românii care strigau „Jos comunismul”, cine și de ce a grăbit procesul stalinist în urma căruia au fost executați Nicolae și Elena Ceaușescu. A fost ultimul proces stalinist!

Dumnezeu să aibă în pază poporul român!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.