EUROVISION 2021. Italia a câștigat competiția. ASCULTA piesa câștigătoare – VIDEO

Italia este marea câștigătoare din acest an a competiției Eurovision, calificându-se pe prima poziție cu 524 de puncte.

Italia a fost reprezentată în acest an de trupa Maneskin, care a făcut un adevărat show incendiar, cu piesa „Zitti E Buoni”. De altfel, trupa a câștigat în acest an și festivalul de la Sanremo, tot cu această piesă, care s-a bucurat de un imens succes în mediul online.

Italia a reușit să se clasifice pe prima poziție la Eurovision, după ce a primit 318 voturi din partea publicului, surclasând astfel alte țări fruntașe, precum Islanda, Ucraina și Finlanda.

Trupa Måneskin este formată din vocalistul Damiano David, basista Victoria De Angelis, chitaristul Thomas Raggi și toboșarul Ethan Torchio. Cei patru tineri s-au cunoscut în perioada liceului, însă au început să facă muzică împreună în 2016. Aceștia au devenit populari în Italia, după participarea la X Factor în 2017.

Pe locul doi s-a clasat Franța, iar pe locul trei Elveția, acestea fiind urmate Islanda și Ucraina. Însă, marea surpriză a serii a fost faptul că patru țări nu au primit niciun vot din partea publicului, acestea fiind: Marea Britanie, Germania, Spania și Olanda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.