Evadatul din Covasna care a pus pe jar toată poliția clujeană, prins plimbându-se prin Florești

Bărbatul în vârstă de 45 de ani care a evadat duminică din arestul IPJ Cluj a fost prins, marţi seara, de poliţişti, în timp ce mergea pe o stradă din comuna Floreşti, de lângă municipiul Cluj-Napoca.

politia cluj

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis în noaptea de marţi spre miercuri, în paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările care au condus la producerea evadării.

„În urma activităţilor specifice şi a verificărilor efectuate, poliţiştii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, duminică, a evadat din centrul de reţinere şi arestare preventivă al unităţii. Astfel, marţi seara, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetăţii, din localitatea Floreşti, judeţul Cluj. În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor la momentul incidentului”, se arată în comunicat.

Poliţiştii clujeni susţin că, sub coordonarea unităţii de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din judeţul Covasna a evadat, duminică, din centrul de reţinere şi arestare preventivă Cluj-Napoca. Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.