Evoluție curajoasă pentru „U” Alexandrion în fața campioanei României, CSM București – 20-27

Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion a fost învinsă, marți, pe teren propriu, de campioana României, CSM București, scor 20-27 (12-14), într-o partidă care a contat pentru etapa a XII-a a Ligii Naționale.

U Alexandrion - CSM Bucuresti 20-27

Prima repriză a fost una foarte echilibrată, tinerele jucătoare ale Clujului au jucat de la egal la egal cu campioanele naționale, reușind chiar să conducă în debutul meciului (5-2), însă experiența oaspetelor și-a spus cuvântul. CSM a întors rezultatul până la pauză (12-14) și nu a mai cedat posesia până la final.

Cea mai bună marcatoare pentru „U” Alexandrion a fost Cristina Laslo, cu 13 puncte, urmată de Florina Chintoan (3), Magda Paraschiv (3), Andreea Tetean (2), Laura Popa (2), Irina Ivan (2), Alexandra Dindiligan (1), Abigail Vălean (1), Alexandra Severin (1).

Clujencele rămân pe locul 10 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce CSM București își păstrează poziția de lider în Liga Națională, cu 36 de puncte.

„U” Alexandrion va întâlni etapa viitoare, în deplasare, formația HCM Râmnicu Vâlcea, în ultima etapă a turului de campionat. Meciul va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.