Expozitia „Black and White” la Turnul Croitorilor

black and white expozitie fotoBastionul Croitorilor găzduiește în perioada 8 – 14 ianuarie 2014 expoziția proiectului „Cluj-Napoca: A Black & White Story” desfășurat de Asociația Studenți pentru Societate Cluj.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 8 ianuarie de la ora 16:30.

Expoziția cuprinde fotografii ale aspectelor forte din Cluj-Napoca și puncte care ar putea fi îmbunătățite, datorită faptului că proiectul urmărește implicarea studenților din Cluj-Napoca în promovarea și sprijinirea comunității în care trăiesc prin voluntariat, cu ajutorul unor activități de photovoice, fotografie și prin management de proiecte, în același timp, facilitându-le dezvoltarea personală, socială și profesională pe termen mediu și lung.

Originea proiectului constă în dorința unor tineri studenți din Cluj-Napoca în a se implica voluntar, prin fotografie și photovoice cât și prin management de proiecte, în dezvoltarea comunității clujene. Tinerii urmăresc atât să se dezvolte, să dobândească abilități practice care să le faciliteze angajarea, mobilitatea și să le dezvolte potențialul de antreprenoriat dar și să își promoveze și sprijine comunitatea. Ei doresc să ofere un exemplu de bune practici în domeniul tineretului în ceea ce privește voluntariatul, demonstrând că orice oraș are potențial de dezvoltare dar acesta are nevoie să fie descoperit și valorificat.

Principalele activități din cadrul proiectului sunt aplicații photovoice, fotografia pentru comunicatea clujeană, ateliere pe managementul proiectelor, realizarea unui blog, scrierea unui proiect de finanțare Tineret în Acțiune, realizarea unei expoziții fotografice, o masă rotundă de diseminare a rezultatelor de proiect și realizarea unui flashmob Black & White.

Intrarea este libera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.