Fan Courier investește 7 milioane de euro într-un nou hub la Cluj

Cel mai mare operator de curierat din România, Fan Courier, a programat investiții de circa 20 de milioane de euro în 2021, iar cea mai mare dintre ele va fi la Cluj, într-un nou hub modern.

Hubul Fan Courier de la Cluj-Napova va fi una dintre cele mai importante investiţii din bugetul alocat de companie în acest an este și urmează să fie dat în funcţiune până la finalul anului. Investiţia în noul hub este estimată la 7 milioane de euro, scrie ZF.

Liderul pieţei locale de curierat, a ajuns la afaceri de 1 miliarde de lei, după un avans de 27% faţă de anul anterior, ca urmare a majorării activităţii generate de comerţul online în contextul pandemiei.

„Din cauza restricţiilor impuse, multe businessuri s-au reorientat către vânzările exclusiv online, consumatorii au ales să folosească mai mult şi mai des serviciile de curierat, astfel că activitatea noastră curentă a fost luni de zile comparabilă cu vârfurile de sărbători sau Black Friday.

Ne aşteptam la o creştere mai mare decât estimările iniţiale şi chiar la depăşirea pragului de 1 miliard de lei. Acum, odată cu încheierea exerciţiului financiar pentru anul trecut, rezultatele financiare confirmă efortul excepţional făcut de echipa noastră pe tot parcursul anului trecut. În 2020, afacerile au depăşit 1 miliard de lei”, spune Felix Pătrăşcanu, managing partner al Fan Courier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.