Fanii din România au început „The final countdown” până la întâlnirea cu trupa EUROPE

Pe 11 iunie, românii au întâlnire cu legendarii rockeri de la EUROPE, într-un concert de zile mari, ce va fi susținut pe scena Arenelor Romane din București, începând cu ora 20.00. Dar, până să ajungă la București, suedezii vor face un „mic popas” în Danemarca, unde sunt cap de afiș al unui super eveniment. Pe 29 mai, EUROPE va susține un concert în cadrul „Esbjern Rock Festival”, eveniment ce marcheaza a 25-a aniversare și care adună anual peste 20.000 de spectatori. Membrii trupei EUROPE vor împărți scena cu alte legende ale muzicii pop rock, printre care Def Leppard și Mike & The Mechanics.

europe1

Trupa EUROPE a pornit încă de anul trecut într-un turneu internațional gigantic, ulterior a fost extins în Statele Unite ale Americii și Europa. Lasarea celui mai nou album al lor, „War of Kings”, se bucură de un succes uriaș și le-a adus o asceniune fantastică rockerilor suedezi. În această vară, Joe Tempest si colegii săi de trupă vor mai concerta în Polonia, Finlanda, Norvegia, Bulgaria, Germania, Suedia și Ungaria.

Pe 11 iunie, într-o atmosferă explozivă, fanii din România vor putea cânta „The final countdown” la unison cu membrii trupei Europe. Publicul va fi numeros, cu atât mai mult cu cât biletele au prețuri mici, comparativ cu cele practicate pentru show-urile altor artiști de talie internațională: Categoria VIP – 175 lei, Categoria Cat.I – 135 lei, Categoria Cat.II – 95 lei. Acestea pot fi achiziționate, în continuare, prin EVENTIM de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, de la Sala Palatului si online accesând www.eventim.ro.

Europe este o formație rock suedeză, fondată în anul 1979 sub numele „Force”, de către vocalistul Joey Tempest, chitaristul John Norum, basistul Peter Olsson și bateristul Tony Reno. De la formarea sa, Europe a lansat 3 albume live, 3 albume compilație,19 videoclipuri și 10 albume de studio. Cel mai recent, „War of kings”, este și motivul unui turneu mondial, Bucureștiul fiind unul dintre orașele în care suedezii vor face un show de zile mari.

Muzica pe care trupa Europe o interpretează este un rock cu elemente de heavy metal și hard rock. Europe a cunoscut faima internațională în anii 1980, odată cu cel de-al treilea lor album The Final Countdown (1986), care a devenit un succes uriaș, înregistrând vânzări de peste 3 milioane de copii doar în Statele Unite. Europe a fost una din cele mai de succes formații și artiști rock din anii 1980, cu vânzări de peste 20 de milioane de albume în lumea întreagă. Formația a intrat cu două albume în Top 20 al clasamentului Billboard 200 (The Final Countdown și Out of This World) și cu două single-uri în Top 10 din Billboard Hot 100 („The Final Countdown” și „Carrie”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.