Fanteziile devin realitate: Un taximetrist din Tulcea devine sclavul poftelor sexuale ale unei cliente

În noaptea de miercuri spre joi, un bărbat din Tulcea, taximetrist de meserie, a avut parte de o surpriză, mai mult sau mai puţin plăcută, la livrarea comisionului. Clienta, Luminiţa Perijoc, l-a sechestrat şi violat în propriul ei apartament, „Mi-a zis că sunt sclavul ei. Sub ameninţarea cuţitului m-a dezbrăcat de şort, tot cu cuţitul m-a condus în dormitor, am întreţinut raporturi fără voia mea…”, declară victima, Nicolae Stan.

 

Cu toţii am auzit poveştile cu şi despre taximetrişti. De obicei, o femeie îşi făcea întotdeauna probleme înainte de intrarea într-un taximetru, mai ales după lăsarea întunericului. De-a lungul timpului au fost multe cazuri de violuri datorate acestor mijloace de transport. Femeia se urca în taxi pentru a ajunge la destinaţia X, însă în locul acesteia, se trezea pe un câmp sau te miri unde, violată şi agresată de un taximetrist frustrat. Însă, miercuri noaptea, o femeie din Tulcea le-a demonstrat taximetriştilor din întreaga ţară că şi ei o pot păţi la fel de frumos.

„I-am dus o sticlă de vin roşu, demisec şi un pachet de ţigări. Era a treia sticlă.”

În cei cinci ani de când făcea taximetrie, Nicolae Stan(34 ani) s-a obişnuit să mai facă din când în când comisioane, mai exact să livreze cumpărături pentru clienţi, pentru a mai câştiga şi el un ban în plus. Cu o familie mare acasă, o soţie şi trei copii, bărbatul era nevoit să lucreze pe brânci pentru a-şi putea întreţine familia. Miercuri, însă, o brunetă atrăgătoare, Luminiţa Perijoc(30 ani), a comandat la dispeceratul de taximetrie un comision pentru cumpărături pe motivul că este proaspăt operată şi nu se poate deplasa de una singură. Nicio problemă până aici. Nicolae i-a făcut cumpărăturile şi le-a livrat fără niciun comentariu la o adresă de pe strada Babadag din Tulcea. Femeia îl aştepta la această adresă, sprijinită în două cârje, îmbrăcată doar într-un halat. Se pare că Luminiţa a fost încântată de Nicolae, astfel că în decursul orelor ce au urmat a mai făcut vreo două comenzi, ambele pentru câte o sticlă de vin roşu, demisec. Sărmana femeie trebuia să-şi aline cumva suferinţa. Măcar, trebuie să recunoaştem că are gusturi bune la vin.

 

„Când au venit poliţia, ambulaţa, striga că mă iubeşte“

Între timp, Luminiţa a făcut rost chiar de numărul personal de telefon al lui Nicolae, astfel că, pe la miezul nopţii l-a sunat să îl roage să îi mai livreze o sticlă de vin şi un pachet de ţigări. Bărbatul s-a conformat, însă de această dată, la apartamentul de pe strada Babadag nu îl mai aştepta o femeie suferindă, în cârje, ci una complet schimbată: o brunetă apetisantă în lenjerie intimă. Până aici, aş spune că aceasta e fantezia oricărui bărbat. Însă, Nicolae nu a considerat aşa. „I-am dus o sticlă de vin roşu, demisec şi un pachet de ţigări. Era a treia sticlă. Atunci m-a tras în casă la dumneaei, m-a tras de mână din hol, de la uşa de la intrare, până în bucătărie şi mi-a zis că în seara asta voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate, sub ameninţarea cuţitului m-a forţat să întreţinem raporturi sexuale“, afirmă contrariat Nicolae pentru publicaţia Adevărul. „Mi-a zis că sunt sclavul ei. Sub ameninţarea cuţitului m-a dezbracat de şort, tot cu cuţitul m-a condus în dormitor, am întreţinut raporturi fără voia mea…”, adaugă în continuare acesta. Nicolae a încercat să o roage să nu-l mai ameninţe, să renunţe la cuţit, deoarece în acest fel îşi pierdea virilitatea, „Am fost dezbrăcat, am fost condus în dormitor. Eu nu puteam să întreţin un raport sexual deoarece ma aflam sub ameninţarea cuţitului. Am rugat-o frumos să mă lase să merg până la baie la duş, mi-a zis că acceptă, apoi a realizat că am luat-o la dreapta. spre uşa de la intrare. Mi-a aplicat o lovitură pe care am barat-o cu mâna stângă. I-am zis: «M-ai tăiat», dar a urmat o a doua lovitură de cuţit, în zona tâmplei“, declară victima pentru ProTv. Într-un final, şi-a dat şi el seama că trebuie să se supună şi să o satisfacă pe această femeie suferindă şi aburită de nori roşii, demiseci. Vlăguind-o de tot pe Luminiţa, Nicolae a reuşit să se refugieze în bucătărie şi să sune la 112, „Am reuşit la un moment dat sa mă refugiez în bucătărie, se afla o cheie în uşă, am închis uşa cu cheia, am pus o masă în uşa bucătăriei…”, afirmă Nicolae Stan în cadrul unui interviu adresat ProTv.

 

„Femeia de 30 de ani nu are antecente penale. La momentul de faţă, în cauză se efectuează cercetări sub acuzaţiile de lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor. Viaţa bărbatului nu a fost pusă în pericol, dar modul de operare, faptul că a fost înjunghiat, determină această încadrare juridică a faptei“, a declarat procurorul de caz, Daniel Iftinchi, pentru orasul-tulcea.ro

După 40 minute de aşteptare, poliţia s-a prezentat la sediul de pe strada Babadag şi au ridicat-o pe femeie, internând-o, ulterior la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Tulcea. Probabil în decursul acestor 40 minute întreg departamentul de  Poliţie, Tulcea, a încercat să înţeleagă, la fel ca toată ţara, cum a reuşit un bărbat în vârstă de 34 ani să fie sechestrat şi violat de o femeie cu patru ani mai tânără. De altfel, el era destul de în formă pentru a se putea apăra de un cuţit de bucătărie. Mai ales ţinând cont că nu era ţinut sub sechestru de cea mai solidă femeie de pe mapamond. Probabil, că asta era, chiar, fantezia lui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.