Farmaciile DONA lansează campania „Sănătatea din plante” (P)

În perioada aprilie – septembrie 2016, rețeaua de farmacii DONA derulează campania „Sănătatea din plante”, dedicată persoanelor care suferă de afecțiuni cronice. Pacienții care își achiziționează tratamentul din farmaciile DONA participante, în baza rețetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variată de afecțiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeutice, adaptate în funcție de nevoile lor medicale. Campania se va desfăşura în Farmaciile DONA din oraşele: Bucureşti, Cluj, Ploiești și Tecuci.

„Efectele terapeutice ale consumului de ceaiuri au fost demonstrate prin numeroase studii de-a lungul timpului. Pornind de la această premisă, dar și din dorința de a îmbunătăți starea de sănătate a pacienților noștri cu boli cronice, am inițiat campania ‘Sănătatea din plante’, în cadrul căreia farmaciștii DONA le vor recomanda și oferi cadou, pacienților cu prescripții compensate sau gratuite, ceaiul potrivit, cu beneficii demonstrate pentru afecțiunea de care suferă. Ceaiurile nu suplinesc tratamentul indicat de cadrul medical avizat, dar au acțiune adjuvantă care le recomandă a fi consumate complementar medicației prescrise. În acest mod, sperăm să contribuim mai mult la limitarea agravării simptomelor și apariției complicațiilor pacienților DONA”, au declarat reprezentanții DONA.

La nivel global, tendința consumului de ceai este în creștere, fiind considerată cea mai sănătoasă băutură după apă. Proprietățile terapeutice ale ceaiului sunt multiple: stimulează și revitalizează funcțiile organismului; asigură o bună hidratare a organismului; ajută la scăderea greutății corporale; diminuează riscul dezvoltării sindromului metabolic, iar conținutul de antioxidanți contribuie la reducerea efectelor radicalilor liberi.

Regulamentul complet de desfăşurare a campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi consultat în farmaciile DONA din orașele participante.

Campanie DONA_Sanatatea din plante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.