Favoritul turneului a câştigat trofeul BT Trophy 2013

Portughezul Rui Machado, favoritul turneului, a câştigat trofeul Banca Transilvania Trophy 2013, dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, după ce l-a învins în două seturi, 6-2 / 6-0, pe spaniolul Guillermo Olaso, turneu desfăşurat la Winners Tennis Club din Parcul Rozelor.

rui machado si guillermo olaso, finalistii turneului BT Trophy 2013

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, a fost o finală frumoasă. Încă din prima zi în care am ajuns în Cluj-Napoca, m-am simțit foarte bine primit și vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru asta. Am revenit după o perioadă grea pentru mine și mă bucur că acest turneu a fost o nouă șansă să strâng puncte. Îmi doresc să revin cât de repede la Cluj și pentru alte turnee”, a spus Rui Machado în cadrul festivității de premiere.

„Nu am făcut un joc bun în finală și îmi pare rău pentru asta, mai am mult de muncit. Cât despre turneul de la Cluj, totul a fost foarte bine pus la punct. Le mulțumesc tuturor pentru felul cum m-am simțit aici și promit să revin cât mai repede”, a declarat Guillermo Olaso, învinsul din finala Banca Transilvania Trophy 2013.

Mai multe fotografii de la finala BT Trophy 2013, găsiţi AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.