FC Universitatea rămâne la Cluj

u clujÎntr-un comunicat postat pe site-ul oficial, conducerea clubului Universitatea Cluj anunţă că societatea comercială care administrează clubul de fotbal se va numi în continuare SC FC Universitatea Cluj SA, iar sediul social rămâne cel actual.

Comitetul Executiv (C.Ex.) al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit vineri, a decis ca denumirea societăţii comerciale să rămână neschimbată, aşa cum, de altfel, conducerea clubului nostru a şi solicitat încă de la început. Drept dovadă, actele pentru solicitarea schimbării sediului social al clubului au fost depuse la FRF pe data de 12 iunie, anterior celor pentru modificarea denumirii societăţii.

„Societatea comercială va continua sub acelaşi nume, aşa cum noi am dorit încă de la bun început. Cei de la FRF ne-au anunţat, iniţial, că nu putem schimba sediul social dacă menţinem particula Cluj în denumire. Asta se vede şi în cronologia actelor trimise. Mai exact, noi am depus o cerere exclusiv pentru schimbarea sediului social, pe data de 12 iunie, iar abia pe 30, văzând că nu primim nici un răspuns, am trimis şi documentele de modificare a numelui societăţii. Azi totul s-a clarificat şi sper să nu mai existe interpretări. Vom trimite o scrisoare către acţionari pentru revocarea Adunării Generale în care trebuia să se discute schimbarea denumirii”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului, citată de universitateacluj.ro.

Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii, a dat asigurări că echipa va rămâne la Cluj.

„Membrii Comitetului Executiv şi conducerea Federaţiei Române de Fotbal au înţeles că în spatele solicitării noastre de a schimba sediul social stau strict motivele juridice şi nicidecum vreo intenţie de a muta echipa. Nu s-a pus niciodată această problemă şi nici nu va încăpea vreo discuţie în acest sens. FC Univesitatea e Cluj, asta o ştim cu toţii. Împreună, noi cei care suntem vremelnici aici, la „U”, şi fanii, care vor exista întotdeauna lângă echipă, vrem să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a creşte acest brand. Îi aşteptăm pe fani alături de noi în bătăliile din noul sezon, pentru că în această primăvară am demostrat că împreună putem fi de neoprit”, a spus şi Vlad Munteanu, administratorul social al clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.