Rugbyiştii clujeni ţintesc prima victorie din 2014 în derby-ul tradiţional cu Dinamo

Duminică, 27 aprilie, este programată partida din cadrul etapei a V-a din SuperLiga de rugby masculin dintre Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti, pe Cluj Arena, de la ora 14:00.

Rugbyiştii se află pe locul 6 înaintea acestei partide şi vin după trei înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate din actualul sezon (Steaua, Farul Constanţa şi CSM Bucureşti), iar dinamoviştii ocupă locul 7 în clasament.

„Dinamo are o echipă imprevizibilă, sunt jucători tineri, ambiţioşi, o parte s-au întors recent de la Steaua, fapt ce îi face mai puternici. Dar şi noi suntem foarte motivaţi, vrem să aducem prima victorie pentru ‘U’ Cluj”, a declarat antrenorul Ioan Teodorescu.

„Rivalitatea cu Dinamo a existat dintotdeauna, mai ales având în vedere spiritul dinamoviştilor, de luptători, transmis din generaţie în generaţie. Dar şi noi vrem şi suntem pregătiţi să învingem! Ne menţinem obiectivul anunţat la început de campionat: să ne menţinem în clasament în primele patru, să intrăm în play-off. Şi pentru asta avem nevoie de sprijinul publicului, pe care îl aşteptăm pe stadion”, a concluzionat Lorin Cantor, managerul executiv al echipei universitare.

Preţul unui bilet este de 10 lei şi 1 leu pentru copii, elevi sub 18 ani şi pensionari.

u cluj rugby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.