Doi elevi clujeni ai Scolii Elf, premiati in cadrul unei competitii internationale de eseuri

Elevii Scolii Elf din Cluj-Napoca, Mara Armașu (clasa a V-a) și Mihai Buligă (clasa a IV-a), au obtinut Mențiune în cadrul Competiției de Eseuri pentru Școli Internaționale 2014 – categoria școli primare – organizata de Trustul pentru Viață Sustenabilă, cu sediul in Marea Britanie.

Elevii participanti au fost invitați să redacteze un eseu în care să descrie ce înseamnă pentru ei „viața sustenabilă” și măsurile pe care cred ei că țara lor ar trebui să le ia pentru a atinge acest obiectiv.

Pentru a-și primi certificatele, Mara și Mihai sunt invitați să ia parte la Dezbaterea pentru Școli Internaționale și la Ceremonia de Decernare a Premiilor, în cadrul căreia va fi anunțat câștigătorul Marelui Premiu al competiției, împreună cu ocupanții locului I, II și III – categoria școli primare (7-11 ani) și școli secundare (11-17 ani).

Karl Hansen, Directorul „The Living Rainforest” (Trustul pentru Viață Sustenabilă), a precizat:

„În calitate de organizator și membru al juriului la Dezbaterea și Competiția de Eseuri pentru Școli Internaționale, aș dori să le mulțumesc tuturor elevilor înscriși. Anul acesta am primit peste o mie de eseuri, de la elevi din peste 70 de țări din întreaga lume. Multe din ele conțineau o mare diversitate de idei creative pentru viața sustenabilă, pe lângă calitatea excelentă a redactării.

Dezbaterea și Competiția de Eseuri pentru Școli Internaționale 2014, organizată de Trustul pentru Viață Sustenabilă, are o puternică perspectivă internațională, care le oferă elevilor șansa de a colabora cu unii din cei mai isteți tineri din lume, împărtășindu-și cunoștințele și promovând cooperarea. Sperăm, așadar, că Mara și Mihai vor participa la Dezbaterea Școlilor Internaționale, care va avea loc în Regatul Unit, în luna iulie”.

scoala elf

One thought on “Doi elevi clujeni ai Scolii Elf, premiati in cadrul unei competitii internationale de eseuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.