FED CUP la CLUJ – Raluca Olaru: „Ne dorim să oferim spectacol, dar şi o victorie publicului din Cluj-Napoca”

Tenismenca Raluca Olaru a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă că împreună cu colegele sale din echipa de Fed Cup a României doreşte să ofere „spectacol, dar şi o victorie” publicului din Cluj-Napoca în meciul cu Canada din primul tur al Grupei Mondiale II, potrivit AGERPRES.

„În tenis trebuie să iei adversarul în serios de fiecare dată. Fiecare tur contează. Ne bucurăm însă pentru această tragere la sorţi, mergem să ne facem treaba în meciul cu Canada. De fiecare dată mă bucur când sunt convocată la Fed Cup. Este o onoare şi o plăcere să joc pentru România şi să fiu alături de fete în această săptămână. Ne dorim să oferim spectacol dar şi o victorie publicului din Cluj. Sperăm să ne bucurăm împreună la final”, a spus ea.

Numărul 45 în clasamentul de dublu al WTA, Olaru speră ca jucătoarele române să continue să aibă rezultate în circuitul mondial. „Cred că avem o echipă foarte bună şi avem toate motivele să fim încrezătoare în noi. Suntem foarte multe fete cu rezultate, sper să continuăm aşa. Avem o echipă puternică, sunt 5 fete în top 100, lucru destul de rar, mai ales pentru o ţară ca România”, a menţionat Olaru.

Ea menţionat că nu o cunoaşte pe Bianca Andreescu, jucătoare de origine română care va reprezenta Canada în meciul de la Cluj-Napoca. „Eu nu o cunosc personal şi cred că nici restul fetelor. Nu va fi neapărat dificil, ea reprezintă Canada, iar în ziua aceea va fi adversară pentru noi”, a precizat Raluca Olaru.

Componentele echipei de Fed Cup a României, Irina-Camelia Begu (37 WTA), Sorana Cîrstea (38 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu), şi căpitanul nejucător Florin Segărceanu au plecat, marţi, de pe Aeroportul Henri Coandă spre Cluj-Napoca.

Deşi iniţial a fost convocată, Simona Halep, numărul doi mondial, a anunţat că nu va juca pentru echipa de Fed Cup din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.

Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.