Feleacu Winter Party – sâmbătă ne facem „încălzirea” pe pârtie pentru Electric Castle

Iubitorii sporturilor de iarnă și ai distracției sunt invitați sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 14:00, la cea mai tare petrecere pe pârtie din județul Cluj, pe Pârtia Teleschi Feleacu.

Feleacu Winter Party înseamnă „Barbeque on the slope”, o zonă de chill-out cu canapele și DJs ai unuia dintre cele mai tari cluburi din oraș, care vor anima atmosfera, atât pe pârtie, cât și în cadrul pensiunii Teleschi, dar și un concurs de freestyle în care cei mai buni snoboarderi și schiori vor uimi asistența cu trick-urile lor pe kickerele și rail-urile din snowpark-ul părtiei.

Feleacu Winter Party este parte a petrecerilor de promovare Electric Castle și o avanpremieră pentru cel mai așteptat eveniment al iernii, organizat de Booha Bar – Snowride, din 7 până în 14 martie, din Puy-Saint-Vincent, în Alpii Francezi.

Sunteți așteptați la unul dintre cele mai tari evenimente din această iarnă. Feleacu Winter Party este și o petrecere, dar și un prilej prin care administratorii pârtiei vor să le mulțumească clujenilor pentru susținerea și participarea lor pe tot parcursul sezonului rece la evenimentele hibernale de pe Pârtia Teleschi Feleacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.