„Fermierii de internet”, o nouă categorie de internauți români

Tot mai mulți utilizatori de internet au ajuns să își ocupe timpul jucându-se online diverse jocuri cu ferme de animale, jocuri cu mașini sau jocuri sportive. Pentru unii aceste jocuri pe internet reprezintă o adevărată formă de relaxare, dar alții nici nu vor să audă de petrecutul timpului în fața calculatorului ca modalitate de relaxare. Părerile sunt împărțite, unele persoane consideră că relaxarea după o zi grea de muncă înseamnă o detașare totală de calculator și orice mijloc de stres, iar alții preferă contrariul, să stea cu laptopul în brațe pe un fotoliu sau în fața calculatorului, să privească un film, să se joace sau să citească o carte virtuală. Fiecare cu concepția lui.

farm game

Jocurile online cu ferme au explodat în ultimii ani, devenind rapid la mare căutare și extrem de apreciate de către utilizatorii români, iar explicația poate fi una singură: oamenii rămân încă fideli și atrași de viața la țară, de creșterea animalelor, de relaxarea naturii, de liniște, de viața satului și de tradițiile românești care încă se păstrează în mediul rural. Astfel, multe persoane au ales să se refugieze pe internet și să devină „fermieri” cu acte în regulă, virtual desigur, pentru că, nu-i așa, e mai simplu să conduci o fermă online decât una adevărată.

În realitate, creșterea animalelor sau îngrijirea unei gospodări presupune o muncă serioasă și un efort fizic foarte mare, însă acest lucru pentru mulți dintre „fermierii de internet” comozi și relaxați este pur și simplu prea mult. A întreține o fermă online nu ai nevoie de prea multe cunoștințe, de muncă fizică și nici nu depui un efort prea mare să o îngrijești.

Tu crezi că ai putea să conduci o fermă adevărată la fel cum o conduci pe cea online?

2 thoughts on “„Fermierii de internet”, o nouă categorie de internauți români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.